Castellano

 

 

 

 

 

Inscripcions tancades

Actualitzat 11/06/2018

 

El període d'inscripció ha finalitzat amb un resultat que supera anys precedents: 390 motos i mé de 400 participants. Per qualsevol consulta us podeu posar en contacte amb el Moto Club Impala enviant un correu a info@motoclubimpala.com.

Ens veiem el proper dissabte!La Impalada 2018 s'acosta

Actualitzat 05/05/2018

 

Aquest any la Impalada es durà a terme el dissabte 16 de juny i tant la sortida com l'arribada seran a la Finca Mas Solers (antic Casino de Barcelona) de Sant Pere de Ribes.

Ja hem obert el període d'inscripció, teniu marge fins el 10 de juny per apuntar-vos. El procediment és el mateix que el dels anys anteriors, trobareu tota la informació necessÓria a l'enllaš "Inscripció", situat a l'esquerra dĺaquesta pàgina.

No espereu fins l'últim dia per apuntar-vos, les places son limitades i, per raons de logística, no podrem admetre més inscripcions un cop tancades.

Igual que l'any passat, oferim la possibilitat de reservar un espai d'aparcament per els que vingueu amb remolc o furgoneta. En el formulari d'inscripció trobareu una opciˇ que us permetrà fer la reserva, sense cap cost adicional.

L'Hotel Atenea Park de Vilanova i la Geltr˙, ofereix habitacions amb un preu especial pels participants a la Impalada, si us interessa podeu fer la reserva directament trucant al 938150638 o per correu a l'adreša reservas@ateneapark.com, mencionant en ambdos casos que sou participants de la Impalada 2018.

Aviat donarem més detalls de l'esdeveniment aquí, a la nostra web i pàgina de Facebook