Castellano

 

 

 

 

 

Inscripció a la Impalada

 

El procediment per inscriure's a la Impalada d'aquest any serà el mateix de l'any passat. Per inscriure't segueix les següents instruccions:

  1. Omple el formulari web que trobaràs en aquest enllaç:
  2. Formulari d'inscripció

  3. Fes el pagament de l'import de la inscripció escollint una de les següents modalitats:
    • Pagament amb targeta de crèdit, accedint a l'enllaç amb la web de pagament de Caixabank que t'indicarem al completar el formulari d'inscripció.
    • Per transferència bancària al compte corrent IBAN: ES94 2100 3433 1922 0019 5450 de Caixabank, fent constar el número de referència que us donarem al completar el formulari d'inscripció.
  4. Un cop validat el pagament, rebràs la confirmació de la inscripció per correu electrònic.

S'haurà de fer una inscripció per cada moto participant, podent ser individual o amb acompanyant. Els acompanyants paguen el mateix que els pilots, i lógicament tenen els mateixos drets i obsequis.

Un any més, per intentar que tothom quedi més satisfet i facilitar la logística de l'event, també sol·licitem la talla de samarreta que utilitzeu, i l'opció del segon plat del menú que preferiu (el menú complert el podeu veure aquí). Adicionalment demanem NIF i data de naixement per poder formalitzar una assegurança d'accidents per tots els conductors.

El periode d'inscripció es tancarà el 26 de maig. Les places son limitades i, per raons de logística, no admetrem més inscripcions passat aquest periode.

Els preus d'enguany son els següents:

45 € per als socis del Moto Club Impala.

80 € per als no socis.

30 € per els socis que no assisteixin al dinar.

35 € per els no socis que no assisteixin al dinar.

Si tens qualsevol dubte et pots posar en contacte amb nosaltres a info@motoclubimpala.com